Ποιοι είμαστε

hhg logo
ygeio logo hospital logo mitera logo
general logo lito logo creta logo
Alfa Lab logo

Τα HealthSpot αποτελούν τα νέα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Hellenic Healthcare Group (HHG) . Eίναι στελεχωμένα από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό ενταγμένο σε προγράμματα διαρκούς εκπαίδευσης, εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μetropolitan General, Μητέρα, Λητώ, Creta InterClinic). Τα στοιχεία αυτά τοποθετούν τα HealthSpot στο κέντρο της ιατρικής πρωτοπορίας στην Ελλάδα.

Από τον προγραμματισμό των ραντεβού και το check-in κατά την άφιξη στο διαγνωστικό κέντρο, μέχρι την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, τα HealthSpot ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες που διευκολύνουν τον πελάτη, με ταχύτητα και ασφάλεια. Παράλληλα, η διαμόρφωση και αρχιτεκτονική των χώρων συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική για την άνεση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του.

Συμβαδίζοντας με την σύγχρονη ψηφιακή εποχή, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας τηλεϊατρικής Digital Clinic του Ομίλου HHG, δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης ιατρικής εκτίμησης, διάγνωσης και λήψης οδηγιών από έμπειρο ιατρό του Ομίλου.

Όπως όλα τα θεραπευτήρια του HHG έτσι και τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot διακρίνονται για την καινοτομία και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.