Ποιοι είμαστε

hhg logo

Τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot δημιουργήθηκαν από το Hellenic Healthcare Group (HHG), τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας και παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης κάθε θέματος υγείας.

Τα Ηealthspot είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία, στελεχώνονται από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο με ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Παράλληλα, η διαμόρφωση και αρχιτεκτονική των χώρων συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική για την άνεση και την καλύτερη συνολική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Τα κέντρα συμβαδίζουν με τη σύγχρονη ψηφιακή εποχή αξιοποιώντας τις ψηφιακές εφαρμογές υγείας του Ομίλου HHG, ενώ παρέχουν και τη δυνατότητα εξετάσεων και ιατρονοσηλευτικής φροντίδας κατ’ οικον. Έχουν γεωγραφική διασπορά σε όλη την Αττική (Κηφισιά, Περιστέρι, Γλυφάδα, Ραφήνα, Πειραιάς εντός ΟΛΠ) ώστε να εξυπηρετούν τους ενδιαφερόμενους κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Εκτός από την Αττική, λειτουργούν στη Σαντορίνη και τη Μύκονο (MyClinic με τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης MyDialysis).

Tα HealthSpot είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Μetropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic) προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων και επίσκεψης σε ιατρό του Ομίλου.

Όπως όλα τα θεραπευτήρια του HHG, έτσι και τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot διακρίνονται για την καινοτομία και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.