ΕΟΠΥΥ

hhg logo

Τα HealthSpot είναι συμβεβλημένα με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να πραγματοποιούν διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες καλύπτονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ, με τους ίδιους να συμμετέχουν στην δαπάνη της κάθε εξέτασης στο ποσοστό που αναγράφεται στο ίδιο το παραπεμπτικό. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να κάνουν χρήση του δημοσίου ταμείου τους, προσκομίζοντας εκτός από την ταυτότητα τους και το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ που έχει συνταγογραφήσει ο Ιατρός ή μόνο τον αριθμό του παραπεμπτικού, εάν πρόκειται για άυλη συνταγογράφηση.

Το προσωπικό του Healthspot είναι πάντα διαθέσιμο να καθοδηγήσει και να συμβουλεύσει τους ασφαλισμένους σχετικά με την ορθότητα των παραπεμπτικών τους, κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, τηλεφωνικά, μέσω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας Κλείστε Ραντεβού, για την διευκόλυνση τους αλλά και την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Οι ιατροί των Healthspot είναι συνεργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ και υπάρχει δυνατότητα συνταγογράφησης μετά από κάθε ιατρική εξέταση.