ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ|

hhg logo

Όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων, νέες τεχνολογίες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες

Στο Τμήμα παρέχεται όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποιούνται σε τελευταίας τεχνολογίας αυτόματους αναλυτές συνδεδεμένους με σύστημα πληροφορικής, με συνεχή εσωτερικό έλεγχο ποιότητας και επιβεβαίωση από διακεκριμένο επιστημονικό προσωπικό.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιατρικά παραπεμπτικά και τα αποτελέσματα καταγράφονται στον ψηφιακό φάκελο του ασθενούς.

Τα αξιόπιστα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στον κλινικό γιατρό για την διάγνωση και τον καθορισμό της θεραπείας.

Εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα και συστήματα ποιότητας για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες και ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Το τμήμα περιλαμβάνει εξειδικευμένες εξετάσεις στους εξής τομείς:

  • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ
    Το εργαστήριο διενεργεί μετρήσεις βασικές για κάθε κλινική διάγνωση (διερεύνηση παθήσεων του αίματος, διαταραχές πήξης του αίματος, κακοήθη νοσήματα του αίματος).
    Ο εκτεταμένος ποιοτικός έλεγχος και η αυστηρή διασταύρωση των αποτελεσμάτων με διαφορετικές μεθόδους προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.
  • ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ
    Το εργαστήριο διενεργεί μετρήσεις βασικές για κάθε κλινική διάγνωση (καρδιολογικός έλεγχος, λιπιδαιμικός έλεγχος, ηπατικός έλεγχος, έλεγχος νεφρικής λειτουργίας, διαβητολογικός έλεγχος, κ.λπ.).
  • ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ
    Το εργαστήριο πραγματοποιεί μετρήσεις όλων των ανοσοβιολογικών δεικτών (αυτοαντισώματα, αντιγόνα ιστοσυμβατότητας, αλλεργιογόνα, κλπ).
  • ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ
    Στο εργαστήριο πραγματοποιούνται ορμονολογικές αναλύσεις για την διάγνωση ενδοκρινολογικών συνδρόμων.
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
    Στο εργαστήριο διενεργούνται μικροβιολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες βιολογικών υγρών για τον εντοπισμό λοιμώξεων (ούρα, κόπρανα, πτύελα, κλπ). Πραγματοποιείται επίσης τεστ ευαισθησίας στα αντιβιοτικά (αντιβιόγραμμα).
  • ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ
    Στο εργαστήριο πραγματοποιούνται ηλεκτροφορήσεις λευκωμάτων, αιμοσφαιρίνης, ανοσοηλεκτροφορήσεις, κλπ
  • ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
    Ανάλυση επιπέδου φαρμάκου για την καλύτερη δοσολογία του φαρμακευτικού σχήματος.
  • ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ
    Στο εργαστήριο πραγματοποιείται όλο το φάσμα των νεοπλασματικών δεικτών (PSA, free PSA, CA15-3, CA 19-9, CA 125, κ.λπ.).