ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ|ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

hhg logo
ygeio logo hospital logo mitera logo
general logo lito logo creta logo
Alfa Lab logo

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής, αντιγήρανσης και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής.

O κόσμος που θα εμπιστεύεται στα HealthSpot την ομορφιά του, θα γνωρίζει πως μετά από σύσκεψη με τους ιατρούς μας θα γίνεται η σωστή διάγνωση των αναγκών του προσώπου και του σώματος ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών, πάντα με γνώμονα το άριστο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του παγκοσμίου φήμης πλαστικού χειρουργού Δρ. Άρη Στεροδήμα, ο οποίος είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής, αποτελείται από επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής, με άριστη γνώση της ανατομίας αλλά και των κανόνων της αισθητικής του προσώπου και του σώματος. Θα βρίσκονται πλάι στον ασθενή σε κάθε βήμα της θεραπείας του και στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε απορία.

Οι θεραπείες που θα παρέχονται στα ιατρεία μας είναι οι εξής:

  • Θεραπεία & πρόληψη ρυτίδων με Botox/Dysport
  • Διαμόρφωση όγκου & περιγράμματος για χείλη, ζυγωματικά, περιοφθαλμικά, κάτω γνάθος, ρινοπαρειακές αύλακες με χρήση υαλουρονικού οξέος
  • Μη επεμβατική ρινοπλαστική με χρήση υαλουρονικού οξέος
  • Μεσοθεραπεία προσώπου
  • Μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος
  • Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου & σώματος με PDO & COG νήματα
  • Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) για το πρόσωπο και το σώμα
  • Αναγεννητική θεραπεία προσώπου και σώματος με βλαστοκύτταρα SEL™ (Stromal Enriched Lipograft™)

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πιο κορυφαία και αξιόπιστα στο χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Στην εποχή που τα ευρέως χρησιμοποιούμενα social media επιβάλλουν τις τάσεις της ομορφιάς και της αισθητικής, όλο και περισσότερος κόσμος εξοικειώνεται και ενημερώνεται πλέον για τις επεμβατικές αλλά και τις μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και κοσμητικής ιατρικής. Είναι βασικό οι θεραπείες αυτές να μην θεωρούνται πλέον πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά να είναι προσιτές στο ευρύ κοινό. Ωστόσο μέσα στην πληθώρα των ινστιτούτων και των κλινικών που φέρονται να παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές και να υπόσχονται για την ομορφιά μας, είναι υψίστης σημασίας η επιλογή του καταλληλότερου επαγγελματία για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διατήρησης ή της βελτίωσης της εικόνας μας. Το HHG, με την πολυετή και δοκιμασμένη πορεία της σε όλους τους κλάδους της Ιατρικής, έρχεται να συμβάλλει αποφασιστικά και καινοτόμα και στο χώρο της αισθητικής και ελάχιστα επεμβατικής ιατρικής. Σας περιμένουμε στα ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα ιατρεία μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη σωστότερη θεραπεία που θα ταιριάζει αποκλειστικά σε σας.