Ακτινολογικό

hhg logo

Τμήμα κλασικής ακτινολογίας με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για όλο το φάσμα των ακτινογραφιών

Στο Ακτινολογικό Τμήμα των HealthSpot πραγματοποιούνται διαγνωστικές εξετάσεις που απαιτούν τη χρήση ακτίνων Χ. Για τη διενέργειά τους, το τμήμα είναι εξοπλισμένο με το ψηφιακό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας MULTIX Impact E της Siemens Healthineers. Το συγκεκριμένο ακτινολογικό σύστημα ενισχύει την ακρίβεια και την ασφάλεια στις ακτινογραφίες, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες που βελτιώνουν την ποιότητα εικόνας και προστατεύουν από την περιττή ακτινοβολία.

Το MULTIX Impact E είναι ένα ευέλικτο ακτινολογικό σύστημα με υψηλή ποιότητα εικόνας, που παράλληλα επικεντρώνεται στην ασφάλεια του ασθενούς. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας, ενώ οι πολλαπλές λειτουργίες του επιτρέπουν την προσαρμογή σε διάφορες ανάγκες απεικόνισης. Το σύστημα έχει εργονομικό σχεδιασμό και διαθέτει λειτουργίες που βοηθούν τον χειριστή να διατηρεί σταθερή επικοινωνία με τον ασθενή, βελτιώνοντας την εμπειρία και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Οι κανόνες ακτινοπροστασίας τηρούνται με ιδιαίτερη αυστηρότητα και το προσωπικό του τμήματος είναι ειδικά εκπαιδευμένο στην ακτινοπροστασία.

Το σύνολο των εξετάσεων αρχειοθετείται ψηφιακά.

Στο Ακτινολογικό Τμήμα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εξετάσεις:

  • Ακτινογραφία κοιλίας
  • Ακτινογραφία οστών
  • Ακτινογραφία κρανίου
  • Ακτινογραφία θώρακος
  • Ειδικές ακτινογραφικές λήψεις
  • Ακτινογραφία προσδιορισμού οστικής ηλικίας